Bejelentés


SaSFéSZeK Hajrá SaS-ok

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Üdvözletem!

A Sasfészek klán 2008.10.13-án alakult meg a 3-as világon. Az új világon igyekeztünk egy helyre tömörödni. Klánunk alapját a V1 és V2-ben összekovácsolódott keménymag adja. Reméljük így, hogy már az elejét egy egymást ismerő csapat van könnyebb lesz az életünk. Sajnos a V3-on csak 50 fős lehet egy klán, így nem tudunk mindenkit felvenni akit szeretnénk :(. De megpróbáljuk így is a legjobbat kihozni magunkból.

Itt elolvashatod a Minisztériumok működését.

Pénzügyi Minisztérium:

A Pénzügyi Minisztérium feladata a hozzá adóként vagy felajánlásként beérkezett nyersanyagok tárolása, kiosztása és felügyelete. A kincstári vagyonból különböző módokon lehet nyersanyagokat igényelni. Lesznek versenyek, pályázatok valamint gyors kölcsönök. Reményeink szerint a minisztérium hozzá tud járulni a gyors és sikeres fejlődéshez.

A Pénzügyi Minisztérium csak akkor működik ha a klántagok együttműködnek, mivel a nyersanyagokat nem csak tárolni kell, de el is kell juttatni a célfaluba, amihez akár több játékos is kell, hogy egy adott személy kereskedőit ne foglaljuk le huzamosabb ideig.

Egyelőre a Pénzügyi Minisztérium én vagyok egy főben :D, de ha a teszthéten beválik a rendszer minden kontinensen szükség lesz egy Kincstárnokra akik tárolják a nyersanyagokat és szétosztják azokat. Most megmutathatjuk, hogy tudunk együtt dolgozni sikeresen.


Belügy Minisztérium

A Belügy Minisztérium feladata betartatni a szabályokat és megbüntetni azok megszegőit. A Fórum Moderátor is a Rendészeti Minisztériumhoz tartozik! A büntetés mértéke csak azon múlik, hogy mennyire sértetted meg a szabályokat. A Minisztériumnak nem kötelessége és dolga figyelembe venni a te lelki állapotodat, sem a klánban betöltöd posztodat!


Külügyi Minisztérium

A Külügyi Minisztériumban dolgozok veszik fel a kapcsolatot más klánokkal. Ők tárgyalnak a szövetségekről és a meg nem támadási egyezményekről. És ők tesznek meg egy klánt ellenségnek is. Ahhoz, hogy egy klánnal háborúzunk kell a Külügyi Minisztérium, a Hadügyi Minisztérium és a Miniszter Elnök vagy az Alapító jóváhagyása! A Külügyi Minisztérium intézkedéseiről a Hírközlési Minisztérium fog tájékoztatni téged.

Hadügyi Minisztérium

A Hadügyi Minisztérium dolgozói vezetik a háborúkat és a védekezéseket. Ők hangolják össze a klán haderejét. Valamint ők tesznek ajánlást, hogy mely klánok ellen hirdessünk háborút. A Hadügyi Minisztérium feladata a Toborzás is! Ha szeretnél valakit meghívni a klánba keresd fel a Minisztérium egy dolgozóját és majd ő eldönti, hogy az általad meghívni kívánt személy csatlakozhat-e.


Hírközlési Minisztérium

A Hírközlési Minisztérium feladata tájékoztatni a tagokat új szövetségek, békék megkötéséről/felbomlásáról vagy netalán új ellenségekről. Ők tájékoztatnak téged új szabályokról vagy a régiek eltörléséről. Ha egy döntést kell hoznunk közösen akkor ők keresnek meg és nekik kell válaszolnod is. Ezen kívül minden fontos dolgot is ők tudatnak veled.A szabályok mindenkire vonatkoznak és mindenkinek be kell tartani őket!A Minisztériumok működését az Elnöki Tanács ellenőrzi és felügyeli, ha panaszod van fordulj hozzájuk!


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!